کراتینه
موها وقتی در معرض انواع مواد شیمیایی قرار میگیرند خشک و شکننده میشوند. خانمهایی که عادت دارند به صورت مداوم رنگ موی خود را تغییر میدهند یا فر و مش میکنند پس از مدتی کیفیت موی خود را از دست میدهند. زمانی میرسد که شما وقتی موهایتان را شانه میکنید، موهایتان می شکند و هیچ ماده ای دیگر جلای خوبی به موهایتان نمیدهد. فکر می کنید موهایتان مرده و خشک است. البته حق با شماست، موهای شما ماده حیاتی خود را به نام کراتین از دست داده اند. کراتین در واقع پروتئین اصلی موجود در مو و اصلیترین ماده تشکیل دهنده ساقه موهایتان است و باعث صاف شدن و درخشندگی موها می گردد، که شما با استفاده مداوم از مواد شیمیایی رنگ، مش، فر، براشینگ های مکرربا سشووارهای داغ، تافت و ژل، آن را از بین برده اید.
شما برای بازگرداندن حیات دوباره به موهایتان باید کراتین را به آن برگردانید تا دوباره موهایتان با جذب مواد مغذی و تقویت به حالت طبیعی اولیه خود درآید.
روش کراتینه کردن
ابتدا با برس رنگ مو از نیم سانت مانده به ریشه تمام مو را کراتین میزنیم روی موی مرطوب
سپس مو را سشوار می کشیم به صورتی که 20 درصد مرطوب باشد.
بعد تمام مو ها را لایه لایه های نازک هر لایه را 10 بار اتو میکشیم تا مو حالت ابریشمی پیدا کند.
موی کراتینه شده از سه تا پنج روز نباید شسته شود و باید به شکل ثابت باشد و بسته نشود چون به هر حالتی باشد همان حالت را به خود می گیرد
بعد از ویتامینه و گذشتن 3 تا 5 روز شما صاحب موهایی صاف و سالم می شويد.
قبل از کراتینه کردن مو ها باید با شامپوی مخصوصی شسته شود. بعدلایه لایه ماده کراتینه با برس رنگ روی موها زده میشه وبایدمرتب موها شانه بشوند، بعد از سشوار هم باید حتما موها رو اتو بکشید درضمن ببعد از کراتینه شدن، نمی توانید از شامپوی معمولی استفاده کنید حتما باید شامپوی مخصوص بعد از کراتینه استفاده کنید.
موهایی که فر شدن یا دکلره شدن را هم نمیشود کراتینه کرد چون میسوزد.
عوارض کراتینه کردن مو
مهمترین عوارض آن عبارتند از خطر ریزش مو، نازک شدن مو،تخریب ساختمان مو،واکنش های حساسیتی مثل خارش و دانه های قرمز رنگ…که البته برای حساسیت با یک تست میتوان از آن جلوگیری کرد.
اینکه عوارضش از فوایدش خیلی بیشتره