سایت آرایشگری در این مقاله شما را با پایه ها و اصطلاحات دکلره آشنا می نماید :
پایه های دکلره ی مو به ترتیب زیر است :
پایه 1. قرمز
پایه 2. قرمز نارنجی
پایه 3. نارنجی قرمز
پایه 4. نارنجی
اگر فرد موهای مشکی داشته باشد و بعد از دکلره به یکی از چهار مرحله بالا برسد می گوییم مو در حد دکلره ضعیف رنگ باز کرده و مو بیشتر از این نمی توانست مقاومت داشته باشد و در صورتی که ادامه دهید ممکن است موهایتان بسوزد و از بین برود. رنگهای انتخابی برای پایه دکلره 1 و 2 و 3 و 4 می تواند شامل قهوه ای متوسط ( پایه ی چهار ) بلوطی ، مسی ، آکاژو ، فندقی تیره و قهوه ای صدفی باشد .
پایه 5. نارنجی زرد
پایه 6. زرد نارنجی
پایه 7. زرد
بعد از دکلره حتما موهایتان را رنگساژ نمایید و سپس ویتامینه کنید تا کمی موهایتان تقویت شود. به پایه 5 و 6 و 7 دکلره، دکلره ی متوسط می گوید. موی افرادی که به یکی از این رنگ ها رسیده است به معنی پایه دکلره متوسط می باشد و بهترین رنگ ها برروی این پایه رنگ، آکاژو، قهوه ای روشن، بلوند تیره، رنگ های خاکستری پایه 5 و 6 می باشد.
پایه 8. زرد روشن
پایه 9. زرد خیلی روشن
به پایه 8 و 9 دکلره، دکلره ی قوی می گویند. دکلره در این حالت بسیار قوی بوده و رنگ های فوق العاده زیبایی برروی آنها ایجاد می شود اما به شما توصیه می شود رنگ های بلوند روشن، بلوند طلایی، بلوند خاکستری و بلوند زیتونی را امتحان نمایید.
پایه 10. پلاتینه یا سفید
پایه 10 دکلره، جدید به سطوح رنگ اضافه شده است.
پایه های دکلراسیون
برای دکلره ی کامل موی سر
مانند نحوه ی رنگ کردن مو عمل می کنیم با این تفاوت که به غیر از موهای کوتاه مانند کرنلی ، برای ساقه ی مو از اکسیدان 9% و برای ریشه ی مو از اکسیدان 6% استفاده می کنیم . بعد از عمل دکلره ی کامل رنگساژ نمی کنیم بلکه مو را رنگ می کنیم. ویتامینه مو بعد از عمل دکلره هرگز فراموش نشود.
مقایسه ی سطوح رنگ و دکلره
این تصویر بطور گویا سطوح دکلره و سطوح رنگ مربوط به آن را نشان می دهد.
عمل همپایه کردن
بر روی موی دکلره شده ی بلند انجام می شود . روی موی کرنلی اگر دکلره کنیم مشکلی پیش نمی آید ولی اگر مو بلند باشد دکلره بر روی موی خیلی بلند فرق دارد . موی خیلی بلند را در سه مرحله دکلره می کنیم . طول مو را به سه قسمت تقسیم می کنیم . اول تکه ی پائین بعد تکه ی بالا و بعد تکه ی بالاتر . یک تفاوت رنگ ایجاد می شود . بعد از عمل دکلره رنگی که می گذاریم باید مطابق قسمت تیره باشد .یعنی اگر دکلره به پایه ی هفت برسد از رنگ شماره ی شش استفاده می کنیم . برای دکلره ی رنگ شرابی باید حد اقل یک ساعت صبر کنیم تا مثلا به حد نارنجی زرد برسد بعد می توانیم از رنگ C4 استفاده کنیم .
رنگساژ
برای رنگساژ کردن یک شماره تیره تر از پایه ی دکلره کار می کنید . مثلا اگر پایه ی دکلره به شش برسد رنگساژ پایه ی پنج استفاده می کنیم.
فرمول رنگساژ بطور کلی:
30 سی سی آب + 15 سی سی رنگ ( معادل یک چهارم تیوپ ) + 15 سی سی اکسیدان 1 = محلول رنگساژ
رنگساژ کرم:
N8 اگر دکلره ضعیف تر باشد
رنگساژ کرم:
N9 اگر دکلره قوی و پلاتینه باشد
رنگساژ کرم – کاهی – استخوانی:
آب + اکسیدان 1 + N9
برای ایجاد رنگ کاهی به اندازه ی یک نخود از واریاسیون نقره ای استفاده کنید.
رنگساژ طلایی:
آب + اکسیدان 1 + G9
رنگساژ خاکستری:
آب + اکسیدان 1 + A9
رنگساژ دودی:
آب + اکسیدان 1 + C9
رنگساژ نقره ای:
رنگساژ نقره ای حتما باید پایه ی دکلره به بالاترین پایه یعنی پلاتینه برسد
آب + اکسیدان 1+ واریاسیون نقره ای + C9
رنگساژ صورتی:
آب + اکسیدان 1 + V9
رنگساژ زیتونی:
آب + اکسیدان 1 + M9