بیش از 240 گونه مختلف از آلوئه ورا وجود دار دکه درمناطقی مانند آفریقا، آسیا، اروپا و آمریکا وجود دارد.آلوئه ورا جزء خانواده زنبق می باشد و ظاهرش مانند کاکتوس می باشد.
از میان 240 گونه مختلف فقط 4 نوع ارزش غذایی برای انسان و حیوانات شناخته می شود. آلوئه ورا شامل بیش از 20 مواد معدنی می باشد که برای بدن انسان بسیار ضروری می باشد.
آلوئه ورا در کشور های گرم مانند تگزاس، مکزیک و آفریقای جنوبی رشد می کند.
در خصوص خواص آلوئه ورا در مقالات گذشته به وفور صحبت کرده ایم و میدانیم این گیاه برای پوست بسیار مفید بوده و دارای خواص ضدباکتری برای از بین بردن آکنه، تسکین پوست تحریک شده و درمان زخم کمک فراوانی می کند. در واقع آلوئه وار منبع رطوبت پوست و تحریک رشد سلول های پوستی جدید ی باشد.
انواع آلوئه ورا :
1. aculeate : یک گونه آلوئه ورا می باشد که در آفریقای جنوبی، مرکز زیمباوه و موزامبیک رشد می کند. طول برگه های این گیاه 30 تا 60 بوده و به رنگ نارنجی مایل به قرمز می باشد.
2. affinis : یک گونه بومی از آلوئه ورا می باشد که در آفریقای جنوبی رشد کرده و ارتفاع آن به 200 تا 300 میلی متر می رسد.
3. Aloe Africana : این گیاه به آرامی رشد میک ند و بعد از گذشت 4 تا 5 سال گل میدهد. گلدهی آن در زمستان ، اوایل بهار شروع می شود.
4.
ژل موجود در برگ آلوئه ورا را با استفاده از یک گنبه بر روی ئوست خود مالیده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بر روی پوست بماند و خشک شود سپس با آب ولرم صورتتان را بشویید.
استفاده از این ژل برای درمان را چند بار در هفته توصیه میکنیم.